Üniversitemiz mezun olan öğrencilerimizle bağı koparmamak, etkili iletişim kurmak ve işbirliği imkanlarını geliştirmek amacıyla Kırıkkale Üniversitesi web sayfasında bulunan mezun öğrenci portalına bilgi girişlerini yapmalarını ve bu bilgileri güncellemelerini arzu etmektedir.

Mezun olan öğrencilerimizin kariyer günleri ve aktif öğrencilerimize rol model olmalarını sağlamak ve en önemlisi mezun oldukları okullarının her zaman bir üyesi olduklarını bilmelerini istemektedir.

Mezun öğrenci portalına mezunlarımızın bilgi girişi yapmaları bu bilgileri diğer mezun arkadaşlarla paylaşmalarını önemli bir aidiyet duygusu olduğunu siz değerli arkadaşlarımızla paylaşmak istiyoruz.

https://kapum.kku.edu.tr/Idari/Duyuru/Index/22064


Değerli Öğrencimiz,

Kırıkkale Üniversitesi Ailesi’nin saygı değer bir üyesi olarak sizi, mezuniyetinizden sonra da bu ailenin bir parçası olarak aramızda görmekten onur duyarız. Bu güzel aile içerisinde siz değerli mezunumuz ile iletişimimizi sürdürebilmemiz, değerli görüşlerinizi bizimle paylaşabilmeniz için Mezun Bilgi Sistemine kayıt olmanızı sizden rica ederiz.

Kırıkkale Üniversitesi Mezun Portalı’na ulaşmak ve kayıt olmak için adresimiz;

https://mezunlar.kku.edu.tr/