Kırıkkale Üniversitesi Keskin Meslek Yüksekokulu ile Keskin Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi’nin ortaklaşa yürüttüğü çalışma kapsamında, Keskin Meslek Yüksekokulu akademisyenleri tarafından organize edilen seminerlerin üçüncüsü 15 Ekim 2024 tarihinde Keskin Kaymakamlığı Sosyal Danışma Merkezi bünyesinde gerçekleştirildi.

Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Öğr. Gör. Emre YILDIZ tarafından gerçekleştirilen eğitimde, “Çocuklarda Bilişim Teknolojileri ve İnternetin Bilinçli Kullanımı” konusu ele alındı. Dijital dünya, dijital oyunlar, dijital oyun bağımlılığı, siber zorbalık, dijital güvenlik konularının ve faydalı kaynakların paylaşıldığı seminerde bu alanlarda çeşitli bilgi ve süreçlerin  aktarımı sağlanırken katılımcıların soruları da cevaplandı.

Eğitim sonunda Öğr. Gör. Emre YILDIZ tarafından Keskin Kaymakamlığı Sosyal Dayanışma Merkezi’ne Keskin Meslek Yüksekokulu akademisyenleri tarafından hazırlanan “DİJİTALLEŞEN ÇAĞDAN YANSIMALAR” kitabı hediye edildi.